Bine ai venit!
(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Compania Varna Beauty Ltd a fost înființată în 2004. De la bun inceput ne-am concentrat în jurul unei echipe tinere si dinamice, care funcționează cu o pasiune pentru crearea de mobilier modern pentru saloane de coafura, frumusete si spa-uri. Cu un design atractiv, cu dezvoltarea de diverse modele si tehnologii moderne, compania ocupă o poziție de lider în rândul importatorilor și producătorilor de echipamente din țară. Compania a extins recent și a început să facă exporturi produsele sale în țările vecine, cum ar fi România, Grecia, Serbia și Macedonia.

Cu experienta noastra va putem oferi profesionalism, flexibilitate și confort a angajaților noștri. Acum vă oferim aproape 20 de linii de colecții de afaceri dezvoltate de proiectare Panda, pentru a satisface cei mai pretentiosi clienti.

Oferim calitate garantată de provizii, design interior și preț competitiv recomandat de Panda. Creat în Bulgaria service garanție numai că aprovizionat fiecare detaliu de echipament.

Oferim calitate garantata, la preturi competitive. Numai noi putem oferi design individual, cu peste 40 de culori de piele din catalogul nostru.

Contactati-ne pentru consiliere gratuită pentru salonul tau. Avem experienta in proiectarea, layout și design de sălile clientilor nostri, asa ca cel mai bine este să folosiți spațiul disponibil și pentru a evita greseli costisitoare. Ideile noastre au salvat și a ajutat mulți profesioniști au salonul perfect!

Echipa de companie Sonoma

Contacte

Reprezentant pentru România:

..............................................


Oraș Varna - sediul central

Street. Kesten 14B (sub imprimarea de Est)

mob. +359 88 741 0663

E-mail: office@sonoma.bg