Bine ai venit!
(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Sfaturi pentru furnizarea unei frizerii de la "Sonoma Trade" SRL:

Cum putem sa determinam care este cel mai bun echipament și mobilier pentru salon de infrumusetare sau coafor?

Compania "Sonoma Trade" SRL, cu o experienta de  nouă ani in crearea de mobilier pentru saloane de coafura, frumusete si spa-uri, oferă mai multe sfaturi profesionale:


Faceti un plan. Salvati-va o listă a tuturor serviciilor pe care le puteti oferi și de ce echipament va fi nevoie pentru aceasta. Imaginati-va interiorul, super-lux sau mai degrabă vesel, confortabil, cald si plin de culoare? Acest lucru va determina în mare măsură ce tip de clienți vor veni la dumneavoastra. După ce determinati stilul, puteti alege diferite modele de echipamente și mobilier.

Luați în considerare cât spațiu aveți. Se poate sa va placa mult un anumit model de scaun Styling sau canapea pentru vizitatori, dar dacă sunt prea mari, ele nu vor arata bine in camera. În cazul în care nu există spațiu suficient între mobilier, chiar dacă acesta este de cea mai bună calitate și cel mai frumos din lume - salonul va arata incomod și ponosit.

Clientul trebuie să stea confortabil. Este foarte important sa alegeti o chiuveta si un scaun de coafură confortabile pentru clienții dumneavoastră. Cu cat vor predispune la relaxare și confort, cu atât mai bine pentru dumneavoastra și pentru client.

Angajaților trebuie să li se potriveasca, de asemenea. În cazul în care angajații dumneavoastră se simt bine, ei vor lucra cu siguranță mai eficient si politicos cu clienții. Prin urmare, atunci când selectati fotolii de coafură, cosmetică și manichiură, luati în considerare modul în care acestea vor fi folosite cel mai confortabil. ??? Încercați sa optimizati.

Alegeti doar ceea ce aveti nevoie acum. Nu cumpărați echipament și mobilier, pentru că veți avea nevoie în viitor. Până atunci, pot apare noi modele sau se pot schimba prețurile. Nu te grabi.

Nu cumpărați mobilier și echipamente, fără garanție. Investiti prea mulți bani pentru a neglija garanția.

Compania "Sonoma Trade" SRL asigura serviciul de garanție numai în țară. Piese pentru diferitele marci de echipament exista in stoc.

Coaforul și salonul de frumusețe trebuie să fie aranjate pana la ultimul detaliu pentru a mulțumi clienții și a-i face sa revina. ??? Planificati bugetul mai bine și salvati bani pentru lucruri importante. Daca este făcuta cu înțelepciune, investiția se va recupera cu siguranță repede.